Gunnar Kristiansen Byg | Tømrer & Byggefirma Viborg

ARBEJDSOPGAVER

Gunnar Kristiansen Byg ApS kan klare de fleste opgaver indenfor byggeri. Vore kompetencer spænder over såvel tømrerarbejde, samt vvs-, maler-, kloak- og murerarbejde.

Vi er fleksible indenfor alle håndværksområder og kan i samarbejde med vore faste underentreprenører påtage os både mindre og mere omfattende totalentrepriser. Vi leverer kvalitet til tiden og er medlem af Dansk Byggeri, hvorved De altid er sikker på kvalitetshåndværk.

TOTALENTREPRISER
Gunnar Kristiansen Byg ApS har mange års erfaring inden for totalentrepriser, og vi har tætte samarbejdsrelationer til andre håndværksfirmaer som fx murere, malere, elektrikere, vvs, smede, grave- og kloakarbejde. Gunnar Kristiansen Byg har derfor kapacitet til at varetage totalentrepriser inden for stort set alle typer byggerier.

TILBYGNINGER OG OMBYGNING
Gunnar Kristiansen Byg ApS står klar til at hjælpe, hvis I går med tanker om tilbygning. Det gælder lige fra de første tanker, De gør dem, over rådgivning omkring byggetilladelser og til det endelige byggeri. Også på dette område kommer Gunnar Kristiansen Bygs tætte samarbejdsrelationer til andre håndværksfirmaer Dem til gode.

TØMRER, SNEDKER, MURER, MALER
Gunnar Kristiansen Byg ApS laver ikke kun totalentrepriser, til- og ombygninger: Vi hjælper dem også gerne med dit tømrer-, snedker-, murer- eller malerarbejder.

Gunnar Kristiansen Byg tilbyder:
Totalenterpriser
Udskiftning af vinduer og døre
Tagudskiftning eller reparation - vi er certificeret Monier Tagpartner™
Renovering af bygninger
Nyt badeværelse
Alle former for ombygninger eller forandringer
og meget mere - bare spørg!

ENERGIVEJLEDNING
Gunnar Kristiansen Byg ApS kan også vejlede dig indenfor energibesparelse. Vi har en uddannet energivejleder og kan således give dig en kompetent vejledning om, hvordan du sikrer dig en energioptimal løsning i din bygning. Du får en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien.

Går du med byggeplaner - store som små – så kontakt Gunnar K. Læs vores profilavis her.

Murer

Totalenterpriser

 

Tømrer, Murer, VVS, Smed

 

Tilbygning / ombygning

 

Energivejledning

Tilbygning Montagearbejde | nyt køkken Renovering | ombygning Tagudskiftning | nyt tag
Lad Gunnar Kristiansen Byg ApS være din samarbejdspartner på totalentrepriser. Så har du én kompetent partner til at styre hele dit projekt, stort som småt.   Vi udfører alt indenfor tømrer-, murer- vvs, smede- og kloakarbejde for private, for virksomheder og for det offentlige.
Ring og lad os tage en snak.
  Er pladsen blevet for trang eller er det tid til fornyelse er en tilbygning eller en ombygning måske løsningen. Vi har helt sikkert et godt bud på opgaven..   Vi vejleder, bygger og renoverer energirigtigt, så du hurtigere tjener din investering ind i sparede energiudgifter. Nye vinduer, efterisolering, solenergi...