Gunnar Kristiansen Byg | Tømrer & Byggefirma Viborg

OM GUNNAR KRISTIANSEN BYG ApS

Siden Gunnar Kritiansen Byg ApS blev grundlagt i 2005, har virksomheden udviklet sig til at være et lokalt forankret, pålidelig og ansvarsbevidst tømrer- og byggefirma, som spænder over både private og erhvervsvirksomheder.

Opgaverne spænder vidt fra små specialopgaver til store totalentrepriser. For os er alle opgaver kærkomne, og vi tager alle opgaver med et smil, hvad enten det er en liste, der skal skiftes, eller et hus der skal opføres.

STOLTHEDEN VED GODT HÅNDVÆRK
Gunnar Kristiansen Byg ApS drives med rødderne godt fæstet i den jyske muld. Vi er stolte over det håndværk vi udfører til dagligt og ser frem til at aflevere opgaven til kunden. Vi kan lide, det vi gør, og går ikke på kompromis med vores håndværk. Vi elsker tilfredse kunder, og gør alt hvad vi har lært for at nå dertil.

Vi har mellem 6-8 ansatte, der alle er engagerede og dygtige til lige netop det, de laver. Vi vægter et godt og sundt arbejdsmiljø lige så højt som kvaliteten af det udførte arbejde.

MONIER TAGPARTNER
At vælge nyt tag, og det uanset, om der er tale om nybyggeri eller renovering, er en stor økonomisk investering, men det skulle også gerne være en oplevelse og en fryd for øjet mange år frem i tiden. Gunnar Kristiansen Byg ApS er certificeret Monier Tagpartner™ og kan hjælpe dig sikkert på vej lige fra præsentation af de mange muligheder og frem til oplægningen af dit nye tag.

DIN GARANTI
Hos Gunnar Kristiansen Byg ApS får du professionelle råd og en god vejledning, som styrker dig til at vælge rigtigt i dit byggeri. Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garantiordningen, hvilket er din garanti for professionelt og godt udført arbejde.

Målet er at skabe den tillid, der gør, at vi også bliver spurgt næste gang en opgave skal udføres!

Gunnar Kristiansen Byg

Totalenterpriser

 

Tømrer, Murer, VVS, Smed

 

Tilbygning / ombygning

 

Energivejledning

Tilbygning Montagearbejde | nyt køkken Renovering | ombygning Tagudskiftning | nyt tag
Lad Gunnar Kristiansen Byg ApS være din samarbejdspartner på totalentrepriser. Så har du én kompetent partner til at styre hele dit projekt, stort som småt.   Vi udfører alt indenfor tømrer-, murer- vvs, smede- og kloakarbejde for private, for virksomheder og for det offentlige.
Ring og lad os tage en snak.
  Er pladsen blevet for trang eller er det tid til fornyelse er en tilbygning eller en ombygning måske løsningen. Vi har helt sikkert et godt bud på opgaven..   Vi vejleder, bygger og renoverer energirigtigt, så du hurtigere tjener din investering ind i sparede energiudgifter. Nye vinduer, efterisolering, solenergi...