Siden Gunnar K Byg ApS blev grundlagt, har virksomheden udviklet sig til at være et lokalt forankret, pålidelig og ansvarsbevidst tømrer- og byggefirma, som spænder over både private og erhvervsvirksomheder.

Opgaverne spænder vidt fra små specialopgaver til store totalentrepriser. For os er alle opgaver kærkomne, og vi tager alle opgaver med et smil, hvad enten det er en liste, der skal skiftes, eller et hus der skal opføres.

STOLTHEDEN VED GODT HÅNDVÆRK

Gunnar K Byg ApS drives med rødderne godt fæstet i den jyske muld. Vi er stolte over det håndværk vi udfører til dagligt og ser frem til at aflevere opgaven til kunden. Vi kan lide, det vi gør, og går ikke på kompromis med vores håndværk. Vi elsker tilfredse kunder, og gør alt hvad vi har lært for at nå dertil.

Vi har mellem 6-8 ansatte, der alle er engagerede og dygtige til lige netop det, de laver. Vi vægter et godt og sundt arbejdsmiljø lige så højt som kvaliteten af det udførte arbejde.

DIN GARANTI

Hos Gunnar K Byg ApS får du professionelle råd og en god vejledning, som styrker dig til at vælge rigtigt i dit byggeri. Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garantiordningen, hvilket er din garanti for professionelt og godt udført arbejde.

Målet er at skabe den tillid, der gør, at vi også bliver spurgt næste gang en opgave skal udføres!

Nyt badeværelse

Indehaver

Billede af Gunnar Kristiansen

Gunnar Kristiansen

Indehaver

Gunnar Kristiansen er indehaver af firmaet og står for den daglige drift. Gunnar møder du også dagligt på byggepladsen og i fritiden har han et hjerte for sportens verden - i særdeleshed håndbold, fodbold og golf.

Vi tilbyder

Vi påtager os gerne ansvaret som totalentreprenør. Det vil sige, at vi på baggrund af en dialog med dig som bygherre, forestår udvælgelse af rådgivere (arkitekter og ingeniører) og fagentreprenører. Som totalentreprenør varetager vi desuden alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, kontakt til myndigheder samt projekt- og byggeledelse undervejs i alle faser af dit byggeprojekt. Vi samarbejder med et stærk tema af dygtige fagentreprenører som fx maler, vvs, anlægsgartner mv.
Nye vinduer og døre klæder ethvert hus, men ofte er det også energimæssigt en fornuftig beslutning at udskifte.
Vi er certificeret Monier Tagpartner™ og kan rådgive og levere markedets bedste tagløsninger.
Har I brug for at få huset sat i stand, så klarer vi det for jer uanset alder, omfang og opgavetype.
Det sværeste rum at renovere i huset. Her er vi eksperter og har mange nye badeværelser på cv´et.
Vi klarer enhver type ombygning - store som små.
Gunnar K Byg ApS kan også vejlede dig indenfor energibesparelse. Vi har en uddannet energivejleder og kan således give dig en kompetent vejledning om, hvordan du sikrer dig en energioptimal løsning i din bygning.
Gunnar K Byg ApS laver ikke kun totalentrepriser, til- og ombygninger: Vi hjælper dem også gerne med dit tømrer-, snedker-, murer- eller malerarbejder.