Totalentrepriser

Gunnar K Byg ApS har mange års erfaring inden for totalentrepriser, og vi har tætte samarbejdsrelationer til andre håndværksfirmaer som fx murere, malere, elektrikere, vvs, smede, grave- og kloakarbejde. Gunnar K Byg har derfor kapacitet til at varetage totalentrepriser inden for stort set alle typer byggerier. Vi har mange spændende renoveringsopgaver på cv´et og hjælper også gerne jer!

Vi sætter et hold af dygtige, faste samarbejdspartnere og virksomheder, der kan løse den konkrete opgave bedst muligt. Vi sørger for at koordinere den enkelt aktivitet undervejs. Som totalentreprenør dækker vi alle faggrupper.
Vi bygger for alle! Private kunder, erhvervskunder af enhver art og det offentlige.
Med os som totalentreprenør er du sikret en professionel byggestyring, hvor planlægningen af projektet er baseret på mange års erfaring med byggeledelse og på et indgående kendskab til alle faser af et byggeprojekt.

Koordinering

Som totalentreprenør på jeres byggeprojekt står vi for indhentning af de nødvendige byggetilladelser, inden byggeriet igangsættes. Vi sørger for at hele byggeprocessen glider og står for koordineringen af alle håndværkere og leverancer undervejs, så tidsplanen overholdes, og alle opgaver udføres i korrekt rækkefølge og uden forsinkelser.

Erfaring

Med mange års erfaring i byggebranchen og mange gode byggeprojekter i bagagen, har vi de nødvendige kompetencer til at få dit byggeprojekt styret trygt og sikkert i mål.

Vi har selv i virksomheden stor ekspertise inden for energirenovering, tømrerarbejde og murerarbejde.