Ombygning

Vi har mange års erfaring indenfor renovering af alle typer huse og lejligheder. Et hus fra 20erne har en sjæl og charme, der skal bevares, hvorfor det er vigtigt at bruge materialer, der understreger stilen frem for at udviske den.
Nyt tag, en ny kvist, omfugning af murværket, nye gulve, flytning af vægge, nyt badeværelse – ja, vi kunne blive ved! Ring blot til Gunnar K hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Omfugning

Huse fra 70erne har ofte en fuge der ligger 1 cm inde med risiko for, at der kan ligge vand og trække ind i stenen. Med en ny fuge der ligger flad med stenen, undgår du problemet og opnår samtidig en forskønnelse af huset.

Tilbygning

Kunden havde en gammel terrasse, som vi udnyttede til at bygge en 15 kvm tilbygning. Den nye tilbygning blev opmuret og vandskuret for at skabe en kontrast til den oprindelige sten.

Tagudskiftning

Et spændende hus fra 20´erne blev tilbageført til original stil med gesimser og en kvist med bindingsværk. Kvisten dukkede op bag en trist indpakning og kunden ønskede den oprindelige stil bevaret.

Taget blev udskiftet med en ny teglsten.

Sommerhus

Et nybygget sommerhus i Nørre Lyngby tegnet af arkitekt Eskild Madsen. Huset er bygget i træ med listetækket tag. Størrelsen er på 100 kvm. Vi har stået for hele projektet lige fra tegning til aflevering.

Tilbygning

Familiens behov forandrer sig med tiden, og mere plads bliver ofte nødvendigt. En flytning koster mange penge, og er man glad for hus og beliggenhed, kan en tilbygning være løsningen. Gunnar K Byg har gennem tiden hjulpet mange familier med mere plads – vi får med hjælp fra vores dygtige arkitekt tegnet de ekstra m2.

Garage

Ny garage med elektrisk port. Opbygget i en vedligeholdelsesfri Ivarplank med et stort udhæng til cykler og barnevogne.

Nyt køkken

Køkkenet er husets værksted – det er en arbejdsplads, der skal fungere, men samtidig må den også gerne være med til at understrege husets stil. Få os til at se på jeres køkken med nye øjne – vi kommer med et forslag til en ny og moderne udgave og klarer selvfølgelig alt lige fra tegninger til montage. Vi har samarbejder med Invita og kan varmt anbefale deres flotte køkkener og andet inventar. Har du blot brug for hjælp til montagen, klarer vi også det med et smil!

Tagudskiftning

Tagudskiftning på en ældre villa, hvor vi monterede en engoberet teglsten. En engobering vil sige at man blander forskellige farver ler med vand, til man opnår den ønskede farve. Den blanding hældes nu ud over teglstenen, hvor efter de to overflader smelter sammen ved brænding, så der opstår en stærk overflade. Foruden tagudskiftningen renoverede vi også kvisten.

Ombygning

På gamle murermestervilla lavede vi en omforandring af 1. sal. To nye kviste blev bygget – det skabte rum på et børneværelse og et helt nyt badeværelse. Desuden stod vi for nedslibning af trappen.