Ombygning

Vi har mange års erfaring indenfor renovering af alle typer huse og lejligheder. Et hus fra 20erne har en sjæl og charme, der skal bevares, hvorfor det er vigtigt at bruge materialer, der understreger stilen frem for at udviske den.
Nyt tag, en ny kvist, omfugning af murværket, nye gulve, flytning af vægge, nyt badeværelse – ja, vi kunne blive ved! Ring blot til Gunnar K hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Nyt køkken

Køkkenet er husets værksted – det er en arbejdsplads, der skal fungere, men samtidig må den også gerne være med til at understrege husets stil. Få os til at se på jeres køkken med nye øjne – vi kommer med et forslag til en ny og moderne udgave og klarer selvfølgelig alt lige fra tegninger til montage. Vi har samarbejder med Invita og kan varmt anbefale deres flotte køkkener og andet inventar. Har du blot brug for hjælp til montagen, klarer vi også det med et smil!

Ombygning

På gamle murermestervilla lavede vi en omforandring af 1. sal. To nye kviste blev bygget – det skabte rum på et børneværelse og et helt nyt badeværelse. Desuden stod vi for nedslibning af trappen.